Oletko PC-fani? Tsekkaa nämä super-uutuudet!

by Mr. Ezekiel Rempel MD

Teknologian huima kehitysvauhti näkyy myös PC-markkinoilla tänä vuonna, ja uutta tekniikkaa käyttäviä mielenkiintoisia vempaimia löytyykin lähes joka makuun. PC-koneisiin mieltyneiden kannattaa tutustua varsinkin seuraaviin uutuuksiin:PC-game

InFocus Kangaroo PC

Tämä PC on suurin piirtein älypuhelimen kokoinen, mutta kätkee sisäänsä yllättävän paljon tehoja. Kangaroo PC pyörii Windows 10 käyttöjärjestelmällä ja siinä on runsaasti eri liitäntöjä tietokoneen peruskäyttöä ajatellen. Loppukäyttäjänä tarvitset tämän näppärän kokoisen tietokoneen lisäksi hiiren, näppäimistön ja minkä tahansa näytön. Jopa iPad sopii tähän tarkoitukseen! Koneen hinnat alkavat 199 dollarista, joten kyseessä on erittäin edullinen kone edistyksellisyyteensä nähden.

Seagate Innov8

Seagaten Innov8 on maailman ensimmäinen USB-virralla toimiva pöytäkoneen kovalevy. Mikäli sinulla on valtava kirjasto videoita, valokuvia tai muita suuria tiedostoja, kätevän säilytystilan löytäminen niille on ollut luultavasti aiemmin hankalaa. Innov8 korjaa tilanteen, sillä siinä on yhteensä 8 teratavun verran tallennustilaa. Huikean tallennuskapasiteetin lisäksi laitteella on varsinkin tyylikäs ja kestävä design. Innov8 käyttää USB 3.1 ja Ignition Boost –teknologioita, eikä ulkoista virtalähdettä niiden vuoksi tarvita ollenkaan. Laitteen hinnat alkavat 349 dollarista.

SteelSeries Apex M500

Hardcore-pelaajille ja eSports-faneille on tarjolla tänä keväänä uusi vaihtoehto mekaaniselle näppäimistölle, ja SteelSeriesin Apex M500 ei tuota heille pettymystä. Näppäimistö on taattua SteelSeriesin laatua, ja siinä on mm. siniset LED-taustavalot sekä SteelSeriesin oma kustomointi-ohjelma macroja varten. Näppäimistö soveltuu kaikista nopeasormisimmillekin, sillä 100 % Anti-Ghosting teknologia takaa tarkkuuden nopeatempoisissakin peleissä.