Facebookin suosikkipelit

by Mr. Ezekiel Rempel MD

Siitä lähtien kun Facebook tuli markkinoille 2006/2007 yli 300 miljoonaa ihmistä on saanut nauttia Facebook pelien pelaamisesta käyttäen yhteisöllisiä verkostoja ja saaden sekä pelien että sovellusten suosion kasvuun. Maailmassa on yli miljardi Facebook käyttäjää, mikä ei ole erityisen yllättävää. Lisäkäyttäjät merkitsevät aina lisää hauskuutta ja jännittäviä pelejä.

Suuren pelin pitäisi laittaa ystävä taistelemaan ystävää vastaan ja tuntematon tuntematonta vastaan herkeämättömässä mittelössä lopullisesta sosiaalisen verkoston herruudesta. Pelaaminen sosiaalisen median alustalla, kuten Facebookissa, luo innostuneen dynaamisen ympäristön. Yhteisö saa aikaan sellaisen tunteen, ettei pelaaja koskaan halua poistua pelistä. Useimmat Facebook pelit ovat helppoja ja halpoja tuottaa. Pelin pelaaminen Facebookissa on erilaista ja hauskaa. Facebookin luoma kilpailuhenki johtaa voittoon tai, pahimmassa tapauksessa, ystävän menettämiseen kunnian takia.Alla on joitakin kaikkien kategorioiden suosituimpia Facebook pelejä.

Farmville ja Farmville2

Farmville ja toinen versio Farmville 2 ovat kaksi mega menestystä kehittäjänään monikansallinen pelikehittäjä Zynga. Farmvillen idea on, että pelaaja rakentaa maatilan ja hoitaa sitä. Aivan kuin olisi oikea maanviljelijä oikeassa elämässä. Pelaaja kylvää, kasvattaa, korjaa sadon sekä hoitaa kaikki asiat,jotka liittyvät oikean maatilan toimintaan.

Texas Hold`em Pokeri

Pokeri saavutti kovan suosion 2000-luvun alussa. Sen jälkeen kun peliyhtiö Zynga julkaisi Texas Hold`em pokerinsa pelin suosion kasvu edelleen kiihtyi. Texas Hold`emin pelaaminen Facebookissa saa lisäeksotiikkaa siitä, että pelaajat näkevät toistensa oikeat identiteetit. Peli ei ole oikean rahan peli vaan ilmaisraha versio. Viime vuosina Zynga on aloittanut operaation, jolla se yrittää saada nykyisen pelaajakuntansa pelaamaan oikeasta rahasta.

Candy Crush Saga

Peliyhtiö King on tänä päivänä toiseksi suurin pelinkehittäjä ( Zyngan jälkeen), joka luottaa Facebook käyttäjiin. Heidän suurin hittinsä on nimeltään Candy Crush Saga, joka yksinkertaisesti toimii niin että käyttäjä yrittää saada eri makeispatukat yhteen hauskassa palapelissä. Se on tällä hetkellä kaikkein nopeiten kasvava peli Facebookissa ja monet pelaajat kuvaavat sitä riippuvuutta synnyttäväksi. Tänä päivänä Candy Crush Saga ylpeilee keskimäärin 46 miljoonalla kuukausikäyttäjällään.